Payment with Klarna Payment with Swish
2-5 dagars leveranstid på tyger, 76 kr. 1-2 veckors leveranstid på kläder, 40 kr. Betala med Klarna eller Swish

Body Med Fuskomlott

  • 189.00 SEK
I lager.
Dela

Mönster på body med fuskomlott. Framtaget av Hallonsmula design. 

För att sy bodyn behöver du följande mängd tyg (minimum):

Strl 50 - 45cm

Strl 56 - 45cm 

Strl 62 - 50cm 

Strl 68 - 50cm 

Strl 74 - 55cm 

Strl 80 - 55cm 

Här finns en tutorial där du kan se steg för steg hur du syr den här bodyn. https://hallonsmuladesign.files.wordpress.com/2016/02/tutorial-body-med-fuskomlott1.pdf 

Tänk på att lägga till sömsmån överallt UTOM där det ska kantas. 

Tanken är att storleken ska vara ungefär lika med längden på barnet, men barn kommer i olika former och därför kan du som syr behöva justera mönstren ibland. Ett enkelt sätt att exempelvis göra mer utrymme för en lite rundare mage i ett mönster med knäppning framtill är att lägga till sömsmån i knäppningen. I ett utan knäppning fram får du lägga till lite i sidorna, men glöm då inte att även göra ärmen bredare, eftersom den annars blir för kort och inte passar till fram- och bakstycket.

I mönstren ingår en licens för försäljning. Det innebär att du som privatperson som hobbysyr, eller har ett eget företag, har rätt att använda dig av mönstren för att sy upp kläder och sälja. Licensen gäller enbart dig som köpt mönstren och licensen med dess villkor kan ej överlåtas till annan part. Med överlåtelse till annan part menas exempelvis att du låter någon annan fysisk eller juridisk person tillverka plagg i stor skala (massproduktion) för din räkning. 

När du köper ett mönster ingår du ett avtal med Hallonsmula design/Hanna Rönmark om att du accepterar licensen med dess villkor. Brott mot detta avtal kommer att beivras i svensk domstol.